вівторок, 4 жовтня 2016 р.

«Радість в кожну оселю»

Об’єднуючи свята Всеукраїнський день бібліотек та День людей похилого віку 1 жовтня завідувач Чапаєвською сільською бібліотекою Ярмоліч Тетяна Сергіївна та директор Чапаєвського будинку культури Рожко Ірина Олексіївна  провели акцію «Радість в кожну оселю», відвідавши людей старшого покоління села Чапаєвка, колишніх активних читачів сільської книгозбірні.
Доля кожного з них палахкотить розмаїттям барв: у одних – тихим бабиним літом, у інших суцільним присмерком, а то й нудьгою, декого непокоїть здоров’я. Та всі вони невтомні трудівники, гарні господарі, цікаві співрозмовники, мудрі хранителі наших звичаїв та обрядів.
Бажаючи дорогим бабусям та дідусям здоров’я й довголіття, організатори акції підготували їм маленькі подарунки – мед з горіхами, калину до чаю та квіти для радості.  Бібліотекар розповідала про нові послуги бібліотеки, нові надходження, масові заходи, що проходять в книгозбірні. Бажаючі щось цікаве почитати, обрали собі книгу до смаку, а любителі періодики мали змогу переглянути районну газету «Вісник» та обласну газету «Зоря».
Спілкуючись з нашими односельцями (відвідали 17! осель), дійшли висновку: як мало і як багато їм потрібно для рівноваги та спокою. І так хочеться, щоб не лише в цей день у них був гарний настрій, а щоб кожна хвилина життя додавала бадьорості, сил та наснаги.  













         



Немає коментарів:

Дописати коментар