середа, 31 серпня 2016 р.

«Живи, Україно, розквітай. Живи у волі, рідний край»

Довгий шлях був пройдений українським народом до своєї Незалежності – історичні вторгнення і війни, боротьба з панами і окупантами, довгі роки радянського режиму, який не бачив в Україні незалежну і повноправну державу…
У наші дні, коли День Незалежності набув справжнього значення і став правдивим святом для всіх патріотів України, воїни знову захищають суверенітет і незалежність рідної землі, відстоюючи її територіальну цілісність і доводячи всьому світу свою незламність. Сьогоднішня ситуація ще більше підкреслила, що День Незалежності України – це горде національне свято, яке знаменує єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.
Про національну єдність, самосвідомість та пошану до героїв, державні символи нашої країни йшла мова під час свята державності «Живи, Україно, розквітай. Живи у волі, рідний край», що для громади підготувала завідувач Новомалинівської СБ спільно з колективом місцевого сільського клубу.
В святково прикрашеній залі було оформлено виставку картин з бісеру місцевої майстрині, активної читачки бібліотеки, Куропятник К.Н.
На захід був запрошений голова Новомалинівської сільської ради та працівники сільської ради. Шанованих гостей зустрічали хлібом-сіллю.
Свято розпочали із молитви за Україну, державного гімну та внесення державного прапору. А далі лунали вірші та пісні про Україну, родину, рідне село.  Доповнили святкову програму українські танці та гумор.










              


Немає коментарів:

Дописати коментар