вівторок, 29 березня 2016 р.

"Поезія - це музика душі..."

«Поезія – це музика душі, 
Це ніжні струни, що у серці грають.
Це писані не розумом вірші,
Здається, кращого у світі цім немає…»

Поезія…  Серед кращих винаходів людства саме вона займає почесне місце. Без неї ми не уявляємо ні години відпочинку, ні будь-які урочистості. З безмежним поетичним світом бібліотекарі Широківської районної бібліотеки знайомили учнів  МЦППВ під час поетичного альбому «Душа поета промовляє словом…». Під час заходу звучали вірші не тільки відомих на всю Україну поетів таких як Ліна Костенко, Вадим Крищенко, але й молодих авторів, поетів-початківців, твори яких можна знайти на сайті Клубу «Поезія» в Інтернеті.
Думаєте, що сьогодні, у вік Інтернету, поезія не варта уваги і її не читають? Помиляєтеся! Поезія є вірним супутником життя людини у всі часи. А так це чи ні, зясовували  присутні під час поетичної хвилинки «Поетичне слово проситься до мене». Обравши свого улюбленого поета, твори якого знаходилися на тематичній виставці «Поезія… Держава неозора», учні зачитували його вірші.
Світ поетичного слова… Він пробуджує в душах найкращі почуття, примушує її не черствіти, бути чуйною, відгукуючись на радощі і болі людські. Він вічний – як саме життя…









Немає коментарів:

Дописати коментар