четвер, 11 лютого 2016 р.

«Любов живе у нас з тобою. Гуляє сніжною зимою…»

Хтось скаже, що проявляти свою любов і турботу необхідно 365 днів на рік, а не підганяти почуття під конкретну дату, але в цей день можна влаштувати справжнє свято і проявити свою любов з особливою щедрістю і ласкою, адже кохання, як і щастя, багато не буває.      Порадувати своїх коханих, друзів і рідних у Валентинів день можна не тільки приємними словами та палкими поцілунками, а й особливими презентами…
Зовсім недавно в наших календарях з’явився ще один особливий день – День Святого Валентина або ж, простіше кажучи, День всіх закоханих.  І нехай 14 лютого це не червоний день календаря, але серед лютневих холодів він змушує наші серця битися частіше і ми розуміємо, що життя все-таки прекрасне, адже ми любимо і ми кохані. Саме цей день окриляє та дарує надію на вічне кохання.
Романтична атмосфера напередодні цього дня панувала в стінах районної бібліотеки. Для учнів МЦППВ  бібліотечні працівники підготували розважальне шоу «Любов живе у нас з тобою. Гуляє сніжною зимою…» з іграми, конкурсами, цікавими Інтернет-паузами  та хвилинками-цікавинками.
Обравши собі пару, кожен бажаючий мав можливість випробувати себе у ролі художника – намалювавши серце із зав’язаними очима; скульптора – створивши «скульптуру кохання»; поета – склавши вірш із запропонованих слів; модельєра – виготовивши неперевершене «паперове вбрання» для своєї дівчини. Глядачі теж були активними учасниками свята. Бібліотекарі підготували для них  вікторину «Знайди для дами рицаря», інтелектуальну розминку «Питання на засипку» та презентацію книжкової виставки «У чарах кохання». Кожен учасник свята та найактивніші глядачі отримали невеличкі подарунки від благодійників – приватних підприємців Курило В., Журавської В., Курінної А. та небайдужих людей селища.
Свято пройшло у невимушеній атмосфері, і можна з впевненістю сказати, що цей день залишиться в пам’яті  учасників  надовго.










Немає коментарів:

Дописати коментар