середа, 16 вересня 2015 р.

Літературний гороскоп «Українське слово проситься до тебе»

Сучасна українська література – українська література останніх десятиліть, створена сучасними письменниками. Під поняттям «сучасна українська література» найчастіше розуміють сукупність художніх творів, написаних від часу здобуття Україною незалежності в 1991 році й дотепер. Вони допомагають нам, читачам, осягнути всі нюанси нової доби та пізнати приховане минуле українського народу. Адже тільки митець слова, як ніхто інший, має сили та наснагу хоробро дивитись в очі дійсності і не приховувати від своїх читачів правду.
15 вересня 2015 року для молоді працівники відділу обслуговування Широківської районної бібліотеки провели літературний гороскоп «Українське слово проситься до тебе». Захід був присвячений 55-річчю з дня народження Оксани Забужко, Юрія Андруховича та Світлани Талан.
Бібліотекарі підготували невеличкі розповіді про цих найпопулярніших і найвідоміших авторів XXI століття, зачитали уривки з творів митців, познайомили присутніх з їхніми поетичними добірками, а наприкінці заходу провели презентацію книжкової виставки «Сузір’я митців» та бібліографічний огляд літератури біля неї.

Відвідувачі Інтернет-центру цього дня мали змогу ознайомилися з сучасною українською літературою та найвідомішими її представниками, переглянувши презентацію «Її величність  українська  книга» та матеріали представленої виставки. 


Немає коментарів:

Дописати коментар